Nää sopii erittäin hyvin kalan kanssa (: NAM

Perunakroketit (5-6:lle)

1kg kuorimattomia perunoita
75g voita
2kpl keltuaista
suolaa

leivitykseen:

korppujauhoja
silputtua tuoretta persiljaa
paprikajauhetta

Ohje:

Keitä perunat kypsiksi. Perunoiden ollessa kuumia soseuta ne sähkövatkaimella. Lisää keltuaiset yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lisää voi kylmänä kuuman massan sekaan. Mausta suolalla. Sekoita korppujauhot, persilja sekä paprikajauhe kulhoon. Muotoile lusikoilla perunaseoksesta palleroita ja leivitä ne korppujauhoilla. Uppopaista tai paista paistinpannulla runsaassa rypsiöljyssä kullanruskeiksi. HUOM! Perunoita ei kannata kääntää pannulla ennen kuin ne ovat paistuneet sopivasti toiselta puolelta, koska ne saattavat hajota.